Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αγγελόπουλοι: «Είπαμε μέχρι τέλους και έγινε πράξη»

Στην παρουσίαση των εμφανίσεων του για την σεζόν 2019-20 προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σταύρος Νιάρχος».

Στο πάνελ βρέθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες του Θρύλου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εκπρόσωπος της BWIN, μεγάλου χορηγού του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ και ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που χαρακτήρισε ιστορική την φετινή σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία του ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά:

Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την νέα μας φανέλα, η οποία αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας χορηγό BWIN. Ελπίζουμε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά στην Ευρωλίγκα, Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε είναι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια. Είναι μια ιστορική χρονιά, που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι διευρυμένη με περισσότερες ομάδες και παιχνίδια.  Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε την στήριξη όλων που αγαπάνε την ομάδα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε και αυτός στην ιστορικότητα της φετινής σεζόν, λέγοντας πως μετά την μοίρα του ελληνικού μπάσκετ, ίσως αλλάξει και αυτή του ευρωπαϊκού, προσθέτοντας πως ο Ολυμπιακός έκανε πράξη το «μέχρι τέλους».

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ την BWIN για την συνεργασία, που συνεχίζεται παρόλα τα όσα αντίθετα ακούστηκαν. Είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική χρονιά. Ίσως αλλάξει η μοίρα και η ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Του ελληνικού ήδη άλλαξε. Είπαμε μέχρι τέλους και το μέχρι τέλους έγινε πράξη.  Ελπίζουμε το γήπεδο φέτος να είναι γεμάτο σε όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος. Τα αποτελέσματα να φέρουν τον κόσμο αλλά και ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, αυτή τη χρονική στιγμή.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us