Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Euroleague: Συνεχίζει να εξετάζει τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν

Την απόφαση να συνεχίσει να ψάχνει όποια διαθέσιμα σενάρια για την επανέναρξη και ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ανακοίνωσε η Euroleague, μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (9/4).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει πως αποφασίστηκε:

«-Να συνεχιστεί μια ενιαία διαπραγμάτευση με την Ένωση Παικτών EuroLeague και το Προεδρείο των Προπονητών της EuroLeague με στόχο την επίτευξη συμφωνιών και με τις δύο ενώσεις.

-Να συνεχιστεί η ανεύρεση εναλλακτικών σεναρίων που θα επιτρέψουν την επανέναρξη και ολοκλήρωση σε EuroLague και EuroCup, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους παίκτες και όλους τους άλλους συμμετέχοντες.

-Να υπάρχουν διεργασίες για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων και την ανάκαμψη των συλλόγων.

-Να συνεχιστεί η δράση #EUROLEAGUEUNITED ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε κάθε κοινότητα συλλόγων και σε όλους τους φιλάθλους.

-Να διοργανώνουν περιοδικές τηλεδιασκέψεις μεταξύ των στελεχών του πρωταθλήματος και των σωματείων για τα οικονομικά, τα νομικά, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία και να μοιράζονται πληροφορίες ώστε να συντονίζουν τις στρατηγικές προσπάθειες.»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC