Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Σ. Γεωργούντζος μιλάει για την μάχη του με τον κορωνοϊό: «Είδα άνθρωπο να πεθαίνει δίπλα μου»

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ο γνωστός σπορτκάστερ, εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος από τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό, ξαναστέκεται όρθιος, μέσα στον θάλαμο της ειδικής πτέρυγας της οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου που έχει μετατραπεί σε κλινική για κρούσματα, δέκα ημέρες από την αρχή της νοσηλείας του.

«Μέχρι την Παρασκευή δεν είχε βελτιωθεί η αναπνοή μου, ήθελα πιο πολύ οξυγόνο, με πήγαν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Ο γνωστός αθλητικογράφος και παρουσιαστής από την Καλαμάτα, περιγράφει στο LIVE NEWS τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μέσα στην μονάδα αυξημένης φροντίδας όπου νοσηλευόταν, όταν είδε έναν συνάνθρωπό του, ασθενή με κορωνοϊό, να φεύγει από τη ζωή μπροστά στα μάτια του.

«Εκεί που είχα πάει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας δίπλα ήταν η ΜΕΘ και είδα έναν άνθρωπο να πεθαίνει, μπροστά μου, με συγκλόνισε, τα ‘χασα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργούντζο, η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε πολύ σοβαρή, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς άνηκε στο 5% των πιο δύσκολων περιπτώσεων του κορωνοϊού.

Απαλλαγμένος πλέον από την υποστήριξη οξυγόνου, ο Σωτήρης Γεωργούντζος, ελπίζει τα επόμενα 24ωρα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει ξανά πίσω, στην αγαπημένη του Καλαμάτα, νικητής και απόλυτα υγιής.

«Είμαι καλά δεν έχω καθόλου πυρετό, η αναπνοή μου πάει πάρα πολύ καλά και αύριο θα φύγω».

«Θέλω να πω ένα μπράβο για το προσωπικό των νοσοκομείων, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ