Ο Μουστάφα Φαλ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην media day ενόψει του αγώνα της Παρασκευής, με τον Γάλλο σέντερ να τονίζει πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να απαντήσει στο σκληρό παιχνίδι των Τούρκων.
Αναλυτικά ο Φαλ μίλησε:
Για το ματς με την Φενέρ: «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Όπως κάθε παιχνίδι στην Εuroleague. Νομίζω ότι θα παίξουν πολύ σκληρά. Κι εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση, οπότε θα αγωνιστούμε το ίδιο σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει».
Για το ότι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή πλεονεκτεί στη θέση “5”: «Θα το δούμε αυτό στο παιχνίδι, δεν αποφασίζω εγώ για την στρατηγική και το πώς θα αγωνιστούμε. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να, εκθέσουμε τις αδυναμίες τους, αλλά την στρατηγική την αποφασίζει το προπονητικό επιτελείο».