Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Φωνή απόγνωσης των μισών ομάδων της Α1 Γυναικών, ενόψει της επανεκκίνησης

Επιστολή προς την ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, με την οποία τον καλούν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, απέστειλαν οι Νίκη Λευκάδας, Χανιά, Σπόρτιγκ, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και ΕΦΑΟΖ.

Συγκεκριμένα, οι διοικήσεις των έξι ομάδων, υπενθυμίζουν στον Πρόεδρο της ΕΟΚ την επιστολή της 25ης Ιανουαρίου, με την οποία επιθυμούν την επιστροφή στην δράση, με απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, μία σειρά μέτρων τα οποία όφειλε να καλύψει η Ομοσπονδία, όπως τα έξοδα για τα τεστ κορονοϊού, τα λειτουργικά έξοδα των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος, καθώς και τα έξοδα ταξιδιών των αποστολών των ομάδων, εκτός Νομού.

Όπως υποστηρίζει η νέα επιστολή των ομάδων, δεν υπήρξε η παραμικρή απάντηση, τόσο από την Ομοσπονδία, όσο και από την Πολιτεία, στην οποία είχε κοινοποιηθεί η αρχική επιστολή. Αντίθετα, ενημερώθηκαν για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με διπλές αγωνιστικές κάθε εβδομάδα, χωρίς όμως να υπάρξει η παραμικρή συζήτηση με τις ομάδες, αλλά και χωρίς η ΕΟΚ να έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς πρόκειται να πράξει.

Έτσι,  οι έξι ομάδες της Α1 Γυναικών, ζητούν, μεταξύ άλλων,  να υπάρξει περίοδος τουλάχιστον τριών εβδομάδων για την σωστή προετοιμασία των αθλητριών, να καλυφθούν όλα τα έξοδα για τεστ καθώς και τα λειτουργικά, όπως επίσης και τροποποίηση της εγκυκλίου των μεταγραφών, για την στελέχωση των ρόστερ, μετά την αποχώρηση της πλειοψηφίας των ξένων παικτριών.

Αναλυτικά η επιστολή:

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ