Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης για Παναθηναϊκό: «Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μιλά για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο την τελευταία 10ετία, για την αγωνιστική του κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, ενώ ευχήθηκε γρήγορα ο κόσμος να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά ο Φορτούνης μίλησε:

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Από τότε που ανέλαβε ο Πρόεδρος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πάντα επιτυχίες η ομάδα. Δουλεύει με σωστό τρόπο και βλέπουμε ότι ακόμη και στην Ευρώπη, προσπαθούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Δεν μας φτάνει μόνο η Ελλάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως και στον Σύλλογο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Όλα τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιαίτερης σημασίας. Θέλουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) τη νίκη. Και για εμάς και για τον κόσμο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε, επειδή είμαστε πολλούς βαθμούς μπροστά, από τον δεύτερο. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε».

Για την απουσία του κόσμου:

«Είναι δύσκολα. Οι ομάδες δεν είναι ακόμη στο 100%. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Μας λείπει πολύ ο κόσμος, που μας δίνει πολύ μεγάλη ενέργεια, ειδικά στο γήπεδό μας. Αλλά και πάλι, πρέπει αύριο (σ.σ σήμερα) να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε και για αυτούς».

Για την κατάσταση του:

«Δούλεψα για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω να βρίσκομαι. Έκανα ατομικές προπονήσεις, δούλεψα όσο καλύτερα μπορούσα. Είμαι έτοιμος».

Για το τι σημαίνει μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Μία νίκη απέναντι στον ΠΑΟ σημαίνει πάρα πολλά. Είναι ένα ντέρμπι. Το θέλει πολύ και ο κόσμος και εμείς, οπότε αύριο (σ.σ. σήμερα) θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για την θέση που θέλει να αγωνίζεται:

«Όπου μου ζητηθεί είμαι διαθέσιμος να παίξω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είτε αριστερά, είτε κεντρικός. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:

«Μακάρι να γίνει (σ.σ. να επιστρέψει ένα μέρος των φιλάθλων στις εξέδρες). Πρώτα από όλα να είναι όλοι ασφαλείς και από εκεί και πέρα να δούμε πόσο κόσμο χωράει το κάθε γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, στο οποίο ο κόσμος πάει στο γήπεδο και το χαίρεται…»!

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ