Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς και «Τόρο» επιθυμούν την παραμονή Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραμονή του στο λιμάνι, κάτι που επιθυμούν να συμβεί, τόσο ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης, με δηλώσεις τους στην κάμερα της NOVA.

“Δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω την παραμικρή επιρροή σε αυτό το θέμα. Δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τον Ομάρ και τον σύλλογο. Αν με ρωτάτε εμένα αν θα ήθελε να συνεχίσει, φυσικά και θα ήθελε να συνεχίσει. Είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για εμάς, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές. Γνωρίζουμε πως είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο μήνες ακόμα και μπορούν να συμβούν όλα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς, ενώ ο Τοροσίδης πρόσθεσε από την πλευρά του:

“Αν ήταν στο χέρι μου, εγώ θα ήθελα να μείνει ο Ομάρ στον Ολυμπιακό, εννοείται. Πέρα από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που είναι, που το βλέπει όλος ο κόσμος, πιστεύω ότι είναι και ένας καλός συμπαίκτης, ένα καλό παιδί μέσα στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα, θα το σκεφτεί ο ίδιος και η ομάδα. Δεν μπορώ να εμπλακώ στα διοικητικά. Μακάρι να έμενε αλλά αυτά θα τα αποφασίσουν μόνοι τους. Ευχή μου είναι να μείνει αλλά και αν δεν μείνει, όπου να πάει να έχει καλή τύχη γιατί το αξίζει”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ