Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δικαίωση και τα ερωτήματα

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Ολυμπιακό για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, η οποία είχε αποκαλυφθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ONE και αποδείχθηκε περίτρανα.

Φυσικά, εάν δεν υπήρχε παρέμβαση της κυβέρνησης με την αλλαγή του νόμου, η ποινή για τις δύο ομάδες θα ήταν ο υποβιβασμός.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν σχετικά, μετά από την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της ΕΠΟ:

«Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη γλίτωσαν τον υποβιβασμό με κυβερνητική παρέμβαση, έμειναν στην κατηγορία χάρη στην αλλαγή του νόμου, επιβεβαιώθηκε περίτρανα από όλες τις Επιτροπές αλλά και από την Εφέσεων της ΕΠΟ ότι οι δύο σύλλογοι έχουν κοινό ιδιοκτήτη μέσω παρένθετων προσώπων.

Και τώρα τι θα γίνει; Το αδίκημα της πολυϊδιοκτησίας όπως αποφάνθηκαν όλες οι επιτροπές εξακολουθεί να υφίσταται. Πως θα μπορούν λοιπόν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη να παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα; Με την αφαίρεση βαθμών, τελειώνει έτσι απλά το θέμα;

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο +7 από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας-όπως όλοι- από δύο φορές με κάθε αντίπαλο μέσα στο γήπεδο. Στον αγωνιστικό χώρο τερματίσαμε πρώτοι. Και εμείς θέλουμε να διεξαχθούν τα πλέι οφ και να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα. Να παιχτούν και τα υπόλοιπα ματς στο γήπεδο. Με αυτά που λένε λοιπόν, κάποιοι δεν πείθουν καθέναν. Όλοι ξέρουν την αλήθεια. Και επαναλαμβάνουμε, γλίτωσαν τον υποβιβασμό λόγω κυβερνητικής παρέμβασης».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ