Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κινητικότητα για Σεμέδο και Μπα, φέρνει στόπερ

Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται γύρω από τα ονόματα του Ρούμπεν Σεμέδο και του Ουσεϊνού Μπα, με αρκετές ομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να δείχνουν διάθεση να τους αποκτήσουν.

Αυτό το ενδιαφέρον, έστω και αν ακόμα είναι φιλολογικού χαρακτήρα, αναγκάζει τον Ολυμπιακό να έχει στο μυαλό του την απόκτηση ενός νέου στόπερ, προς αντικατάσταση ενός εκ των δύο κεντρικών αμυντικών.

Οπως αναφέρει το “ΦΩΣ” οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν παίκτη στο στυλ του Σιόβα, δηλαδή αριστεροπόδαρο που να μπορεί να μπει και γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Μία πιθανή περίπτωση είναι του Λαϊφη (φωτό), ο οποίος αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης. Ομως όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, το κλίμα δεν είναι καλό για τον Κύπριο αμυντικό:

“Δεν νομίζω πως τελικά θα υποβιβαστεί η Σταντάρ Λιέγης. Εδώ δίνει τράτο η ΟΥΕΦΑ, θα επιμείνουν οι Βέλγοι σε οικονομικά θέματα; Δύσκολο. Ακόμη όμως και να επικυρωθεί ο υποβιβασμός της και μείνει ελεύθερος ο Λαΐφης, τον Ολυμπιακό βγάλτε τον από το κάδρο. Ορισμένες συμπεριφορές δεν ξεχνιούνται και σίγουρα στο λιμάνι δεν έχουν ξεχάσει. Αφήστε που ο Κύπριος, θα προτιμάει (οπουδήποτε) αλλού…”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ