Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική είχε ως αποτέλεσμα το – παρατημένο από την Πολιτεία – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, να μετατραπεί σε… πισίνα, τόσο οι εγκαταστάσεις, όσο και ο περιβάλλοντας χώρος του κλειστού, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να… πληρώνει τα σπασμένα.
Και αυτό γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είδαν η επένδυση τους, τόσο στην κεντρική αρένα (cube, παρκέ), όσο και το γυμναστήριο με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του, να γίνεται… έρμαιο του νερού. Μάλιστα, την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε το παρκέ της κεντρικής αρένας, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αλλά και του Σταδίου, να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο, ενόψει και του αγώνα της Κυριακής με το Λαύριο (29/12, 17:15). Όπως έγινε γνωστό, το παρκέ έχει υποστεί ζημιά σε τρία σημεία, η οποία χρειάζεται ένα διάστημα 15 ημερών για να αποκατασταθεί. Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, ένα τέτοιο διάστημα δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας αγώνας δρόμου προκειμένου το πρόβλημα να… μακιγιαριστεί προσωρινά.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το cube, το στέγνωσαν από τα νερά της βροχής και το Σάββατο (28/12) θα δοκιμαστεί η λειτουργεία του, ενώ έχουν σπάσει και καμιά 10αριά γυαλοπίνακες έξω από το ΣΕΦ.
Τέλος, η διοίκηση του ΣΕΦ, με έγγραφο της στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατέθεσε αίτημα αντικατάστασης της οροφής του κλειστού. Και αυτό γιατί, ναι μεν δεν υπάρχει θέμα στατικότητας, όμως με την πάροδο των ετών και την μη συντήρηση του από πλευράς Πολιτείας, η ζημιά που έχει γίνει στην οροφή του ΣΕΦ δεν διορθώνεται με μόνωση, κάτι που σημαίνει πως από εδώ και πέρα, ότι και να γίνει, το γήπεδο θα… στάζει!
Δείτε τις σχετικές φωτό:



