Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ιβάνοβιτς: «Αθλητική και έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (26/11, 21:00), με τον προπονητή της Μπασκόνια να τονίζει πως την ομάδα του την περιμένει δύσκολο έργο.

«Ο Ολυμπακός έχει δημιουργήσει φέτος μια ομάδα αθλητική, που όλοι οι παίκτες τρέχουν καλά στο παρκέ, παίζουν πολύ καλή άμυνα. Είναι μια τυπική ομάδα Euroleague, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να παίξουν πολύ καλά στην άμυνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαυροβούνιου προπονητή, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο… κλειδί της αναμέτρησης της Πέμπτης (26/11).

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι εάν θέλουμε να κερδίζουμε, έχοντας την αποστολή να κερδίσουμε κάτι φέτος. Έχω αυτή την αποστολή και πρέπει να σκέφτονται το ίδιο και οι παίκτες μου. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτό το κομμάτι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και καλύτεροι. Ειδικά για αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις χαμένες μπάλες και το τρανζισιον παιχνίδι τους. Αυτά είναι δύο στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε πολύ, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι».

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ