Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείνουν» το Καραϊσκάκη για δύο αγωνιστικές. Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης στον Ολυμπιακό, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό, οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 61.500 ευρώ. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως, αν η ποινή δεν αλλάξει στην Εφέσεων, στην οποία και θα καταφύγει ο Ολυμπιακός,  οι Πειραιώτες θα δώσουν χωρίς κόσμο τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Δ/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 1/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/84/1/7-μβ από 3/12/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Συνολική χρηματική ποινή, εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων (61.500,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ