Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνο: “Ελπίζω να παίξω”

Ο Φελίπε Μπρούνο βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπως έγινε και με τον ΠΑΟΚ.

Για τη συμμετοχή στην αποστολή με τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα πολύ σημαντικός για την ομάδα, οτι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να τη βοηθήσω να κερδίσει. Χρειάστηκε πολλή υπομονή τους τελευταίους 4 μήνες για να καταλάβουν όλοι πως είμαι έτοιμος να μπει σε έναν αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση: «Στην προπόνηση τα δίνω όλα. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα όλο αυτό το διάστημα τα έδινα όλα στην προπόνηση. Νομίζω πως αυτό το είδε ο προπονητής και κατάλαβε πως είναι έτοιμος για έναν αγώνα και ανυπομονώ».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Για εμένα ελπίζω να πάρω την ευκαιρία και να αγωνιστώ».

Για την υπομονή που χρειάστηκε να δείξει: «Χρειάζεται υπομονή γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Κανένας παίκτης δεν μπορεί να έρθει σε μια ομάδα και να τα κάνει όλα. Όσο βρίσκομαι εδώ, μαθαίνω και εξελίσσομαι. Θα έρθουν οι ευκαιρίες μέχρι το τέλος, καθώς είναι πολλά τα παιχνίδια και θα μπορέσω να βοηθήσω».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ