Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κούγιας: «Απαγορεύεται παρέμβαση τρίτης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας»

Νέα ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό ποινικολόγο να τονίζει πως απαγορεύεται παρέμβαση τρίτης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας και στην υπόθεση Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Αναλυτικά:

«Βλέπεις καθώς παρατηρείς, ότι ενώ κουράστηκα να ασχολούμαι μαζί σου και ό,τι θέλω να πω, θα το κάνω θεσμικά, εσύ συνεχίζεις να προκαλείς τις απαντήσεις μου, δημοσιοποιώντας απόψεις που είναι παράνομες.

Δεν γνωρίζω ποιος τεράστιος νομικός νους σου είπε, ότι στην Επιτροπή Δεοντολογίας εκτός των παραπεμπομένων προς έρευνα, μπορεί να κάνει παρέμβαση, είτε υπέρ τους, είτε εις βάρος τους, τρίτη ΠΑΕ, αλλά καλά θα κάνεις και να διαβάσεις και να δημοσιοποιήσεις το Άρθρο 19 του Κώδικα Δεοντολογίας, όπου τρίτος ρητώς απαγορεύεται, είτε κύρια, είτε πρόσθετη παρέμβαση.

Εν αντιθέσει με αυτούς τους νομικούς που σε περιστοιχίζουν και χρησιμοποιείς, εγώ έχω πάρα πολύ ψηλά την έννοια της νομικής αξιοπρέπειας και για αυτό σε λίγο θα συμπληρώσω 50 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δικαστήρια, όπου κατά συντριπτικό ποσοστό οι νομικές μου απόψεις γίνονται δεκτές από όλους τους δικαστές όλων των βαθμίδων.

Αν είχες ακούσει μία χθεσινή συζήτηση μου με τον Μιχάλη Γρηγορίου και γιατί η ΠΑΕ ΑΕΛ πρέπει να τερματίσει μετά τα play-out, 7η στην κατηγορία, θα ζήταγες και γι’ αυτό το υπονοούμενο συγγνώμη.

Επιτέλους, τι έχεις αποφασίσει, θα σταματήσεις η όχι, εκτός εάν έπεσε η επισκεψιμότητα στο blog;»

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ