Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

“Συνεταιράκια” Κόκκαλης και Σαββίδης!

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη για τις ενέργειες που κάνει ο Σωκράτης Κόκκαλης με τους εχθρούς του Ολυμπιακού κάνει σήμερα η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σχετικά με μία συνεργασία που “ψήνεται” αναφέρει:

“Πριν από καιρό, η στήλη είχε αποκαλύψει ότι υπήρχε στον ορίζοντα ορατό το ενδεχόμενο της συνεργασίας ανάμεσα στον επιχειρηματία Ντίνο Κόκκαλη και τον ομογενή ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και διαφόρων μέσων ενημέρωσης, Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, τότε γράφαμε ότι η σχετική συμμαχία είχε και τις ευλογίες του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, ευρισκόμενος σε στρατηγικό αδιέξοδο μετά την εξαγορά του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναζητούσε τη δημιουργία ενός πόλου απέναντι στην παντοδυναμία του ισχυρού άνδρα της Alter Ego.

Επενδύοντας στην κόντρα που έχουν οι Κόκκαλης και Σαββίδης με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο κ. Τσίπρας άρχισε να προωθεί μια τέτοια συμμαχία. Αρχικώς, το project φάνταζε ουτοπικό, κάτι που δεν ισχύει σήμερα, αφού πλέον αποτελεί κοινό μυστικό ότι στο παρασκήνιο έχει αρχίσει να οικοδομείται μια δυνατή σχέση ανάμεσα στους Κόκκαλη και Σαββίδη. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας, που επί της ουσίας προωθούν όσο ελάχιστα τις θέσεις που διατυπώνει απέναντι στον κ. Μαρινάκη το αφεντικό της Intracom, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ουσιαστικά, ο Ιβάν έχει «καβαλήσει» πάνω στο άρμα του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι μέσω αυτού θα πετύχει την αποδυνάμωση του κ. Μαρινάκη. Παράλληλα, κάνει και το χατίρι στον κ. Τσίπρα, που πάλευε επί μήνες να πείσει τον Ντίνο Κόκκαλη να συνεργαστεί με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Πέραν της μιντιακής συμπόρευσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι Κόκκαλης και Σαββίδης εξετάζουν σοβαρά και το ενδεχόμενο να πάρει την κατασκευαστική δουλειά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η Intrakat, που ως γνωστόν ανήκει στον πρώτο.

Σε μια τέτοια περίπτωση, που θα εισέρρεε ζεστό χρήμα στα ταμεία της κατασκευαστικής του Κόκκαλη, θα άνοιγε ένα νέο πεδίο συνεργασίας, που δεν αποκλείεται να επεκτεινόταν και στα media. Αλλωστε, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο φίλος (σ.σ.: Τσίπρας) είναι κοινός, όπως και ο εχθρός (σ.σ.: Μαρινάκης).”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ