REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Κούγιας: “Κατάπτυστη η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ”
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Ισοπαλία χωρίς γκολ για την Εθνική
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Γλίστρησε ο Μασούρας και δεν κατάφερε να πλασάρει
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Φανταστική μπαλιά Φορτούνη, νέα σπουδαία ευκαιρία Μασούρα
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
MVP της 20ης αγωνιστικής της Basket League ο Βεζένκοβ
OLYMPIACOS BC
Η απάντηση της ΕΠΟ για την φανέλα της Εθνικής
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > Κούγιας: “Κατάπτυστη η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ”
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: “Κατάπτυστη η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ”

REDNEWS Team
Last updated: 15/04/2020 1:28 ΜΜ
REDNEWS Team Published 15/04/2020
Κοινοποίηση
SUPERLEAGUE / ÐÅÉÈÁÑ×ÉÊÏ / ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÐÁÏÊ ÊÁÉ ÎÁÍÈÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
Κοινοποίηση

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την εξέλιξη της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Με ακραία δυσάρεστη έκπληξη και προσωπική αγανάκτηση ως Δικηγόρος που υπηρετώ το χώρο της Δικαιοσύνης καθημερινά 45 χρόνια, διάβασα, άκουσα και είδα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων μέσων σε όλη την Ελλάδα δεν έκανε το ίδιο), λέξη προς λέξη την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία χωρίς ίχνος ντροπής, προσωπικού και νομικού αυτοσεβασμού, μετά από 3 καταδικαστικές κρίσεις ανεξάρτητης αρχής και τακτικών Δικαστών, οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο λαλίστατος και εσχάτως εμφανισθείς ως νομικός σωτήρας της ΠΑΕ κος Μπαλτάκος, «καπελώνοντας» με ανάγωγο τρόπο τους συνυπερασπιστές του αξιόλογους δικηγόρους και καθηγητές πανεπιστημίου, ένας δικηγόρος τον οποίο δεν έχω συναντήσει ποτέ σε ένα Δικαστήριο σε όλη την καριέρα μου (είμαι βέβαιος, κατά την προσωπική μου κρίση, ότι αυτοί συνέταξαν αυτή την κατάπτυστη – παράνομη ανακοίνωση, αφού αυτοί όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο), επιτίθενται και προσπαθούν να κατεξευτελίσουν με ταπεινά επιχειρήματα και με τη συνδρομή ανήθικων ανθρώπων τόσο το προπύργιο της αληθινής Δημοκρατίας, την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και τα επίλεκτα μέλη της, όσο και διακεκριμένους επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίου, επίλεκτους συνταξιούχους δικαστικούς, επίλεκτους οικονομολόγους, μέλη της ΕΕΑ, με μοναδική σκοπιμότητα να παραπλανήσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες αγνούς οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους λιγοστούς οπαδούς της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και για να μην παραδεχτούν, όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, το σφάλμα της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των συμβούλων της, με το οποίο παραβίασαν ακραίως όσα προβλέπονται στην καταστροφική για το ποδόσφαιρο παράβαση του νόμου περί πολυϊδιοκτησίας ποδοσφαιρικών ομάδων, παράνομη συμπεριφορά η οποία παγκοσμίως τιμωρείται με την ποινή του υποβιβασμού και, λόγω της χαριστικής τροπολογίας της κυβερνήσεως Μητσοτάκη στην Ελλάδα, με συνεχή αφαίρεση βαθμών, όσο διαρκεί το καθεστώς της πολυϊδιοκτησίας.
Κύριοι, η συμπεριφορά σας και τα όσα λέτε στην κατάπτυστη ανακοίνωσή σας, δεν προσβάλλουν μόνο την ελληνική Δημοκρατία, την ελληνική Δικαιοσύνη, τους Έλληνες Δικαστές και το σύνολο των ανεξάρτητων ποδοσφαιρικών ομάδων, που δεν τόλμησαν να παρέμβουν όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ και να καταγγείλουν, λόγω της επικοινωνιακής τρομοκρατίας, την οποία προσπαθείτε να εγκαθιδρύσετε, τις παράνομες πράξεις, τις οποίες διέπραξαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ, αλλά προσβάλλουν και εμάς τους Δικηγόρους που υποστηρίξαμε με νομική επάρκεια, ευπρέπεια και κάθε νόμιμο μέσο τις καταγγελίες κατά των δύο ΠΑΕ και δικαιωθήκαμε.
Δεν ανέχομαι τόσο ο ίδιος με την προσωπική μου διαδρομή, όσο και εν ονόματι των υπολοίπων συναδέλφων που συμπαρασταθήκαμε στην υπόθεση αυτή και δικαιωθήκαμε στις νομικές μας προβλέψεις, αλλά και εν ονόματι όλων των Ελλήνων συναδέλφων Δικηγόρων μου, μόνο και μόνο για να παραπλανηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες έντιμοι οπαδοί του ιστορικού ΠΑΟΚ και οι λιγοστοί της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ, αλλά και για τους ιδιοτελείς σκοπούς υπαλλήλων και δικηγόρων να θεωρούμεθα ως μέρος ενός βρόμικου συστήματος απονομής Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, όπως καταλήγει η κατάπτυστη ανακοίνωσή σας.
Θα περιμένω τις αντιδράσεις των Εισαγγελικών αρχών στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, των ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αλλά και τις αντιδράσεις των ενώσεων Δικαστών – Εισαγγελέων και ακολούθως θα προβώ προσωπικά στις δέουσες νομικές ενέργειες.
Υ.Γ. Περισσότερο απ’ όλα με έχει καταπλήξει η έλλειψη σεβασμού στην Ελλάδα, στο πολίτευμά της και στην ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εκδήλωσε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη Γιώργος Σαββίδης με την φράση που ανήρτησε στο instagram «η πιο δημοκρατική χώρα, το πιο ανεξάρτητο δικαστήριο».
Δεν γνωρίζω την παιδεία και την προσωπικότητα του νεαρού Γιώργου Σαββίδη, γιατί στην Ελλάδα βρίσκεται μόνο λίγα χρόνια και δεν έχει εκδηλώσει άλλη κοινωνική παρουσία και ειδικά αυτός που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια σε μία χώρα που μετά την ρωσική επανάσταση μόνο δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ και όπου οποιοσδήποτε προσπαθούσε να αρθρώσει έστω και μια λέξη απέναντι σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, είτε έχανε τη ζωή του, είτε εφυλακίζετο στα κάτεργα της Σιβηρίας, αλλά στο λίγο χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχει μάθει από το ελληνικό περιβάλλον του ότι αυτή η χώρα δίδαξε και διδάσκει καθημερινά τη Δημοκρατία σε όλο τον κόσμο και ότι ο τρόπος απονομής της Δικαιοσύνης που δίδαξε η Ελλάδα ακόμη και από την εποχή του Περικλέους, είναι αυτός που αποτελεί το πρότυπο της απονομής της Δικαιοσύνης σε όλες τις χώρες που έχουν αληθινή Δημοκρατία.
Όλοι εμείς που έχουμε γνωρίσει τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, αλλά και όλη η ελληνική κοινωνία τούς σεβόμαστε και τους περιβάλλουμε με αγάπη για τα όσα έχουν προσφέρει και προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και αυτοί προς όλους εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είμαστε και υπερήφανοι για τη Δημοκρατία μας, αλλά και εμπιστοσύνη έχουμε στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν πρέπει για ένα λάθος να εξευτελίζουμε, και ειδικά όταν είμαστε επώνυμα πρόσωπα, την χώρα, στην οποία ζούμε και θα ζήσουν και τα παιδιά μας”.

Διαβάστε ακόμα

Έκλεισε τον Πήλιο

Τα νεότερα για Χάμες

Μαρινάκης: «Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει» (vid)

ΕΠΟ – Μπέος: “Εύχομαι να μην υπάρξουν αίματα”

ΕΠΟ: Σε εξέλιξη η συνάντηση των ομάδων που συμμετέχουν στα play-offs με Μπένετ – Μπαλτάκο (video)

TAGGED: ΚΟΥΓΙΑΣ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΟΚ

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
Avatar photo
By REDNEWS Team
Ακολουθήστε:
Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό όπου πας εσύ πάντα θα μαι εγώ να σου τραγουδώ Θρύλε ολέ, ολέ, Θρύλε ολέ, ολέ...
Επομενο θεμα Πάνε να σώσουν ΠΑΟΚ και Άρη
Προηγουμενο θεμα Τα ερωτήματα της Ξάνθης για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Ροή Ειδήσεων

Ισοπαλία χωρίς γκολ για την Εθνική
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 27/03/2023
Γλίστρησε ο Μασούρας και δεν κατάφερε να πλασάρει
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 27/03/2023
Φανταστική μπαλιά Φορτούνη, νέα σπουδαία ευκαιρία Μασούρα
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 27/03/2023
MVP της 20ης αγωνιστικής της Basket League ο Βεζένκοβ
OLYMPIACOS BC 27/03/2023
Η απάντηση της ΕΠΟ για την φανέλα της Εθνικής
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 27/03/2023
Σύσκεψη ΕΠΟ: «Οι φωνές έφταναν μέχρι τον προαύλιο χώρο» (video)
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ 27/03/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?