Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνε να σώσουν ΠΑΟΚ και Άρη

Οι… ομορφιές στο πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζονται, με τους διοικούντες της Λιγκας να προσπαθούν να έχουν… και την πίτα ολόκληρη αλλά και τον σκύλο (ΠΑΟ) χορτάτο.

Πως; Μα φυσικά διακόπτοντας οριστικά το πρωτάθλημα, δίνοντας τον τίτλο στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα κρατώντας στην κατηγορία και τις τελευταίες ομάδες, που, όλως τυχαίως, είναι ο ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος:

«Όταν θα ψηφιστεί αυτή η ρύθμιση, θα ξανακάνουμε διοικητικό συμβούλιο και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για όλα τα θέματα με βάση την κοινή λογική και τις συνθήκες που υπάρχουν. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Άλλο είναι τι θα γίνει με την οριστική διακοπή. Με βάση την κοινή λογική και τη στιγμή που σταματάει το πρωτάθλημα, έμμεσα η απόφαση θα είναι ότι δεν μπορεί να πέσουν ομάδες όταν διακόπτεται βίαια το πρωτάθλημα».

Δηλαδή να ισχύσει η βαθμολογία στην κορυφή, με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο, αλλά να μην ισχύσει στην ουρά, με τους ΠΑΟΚ και Άρη να γλιτώνουν τον υποβιβασμό.

Και για όσους απορούν, αυτοί που κόπτονται για την σωτηρία των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης, είναι οι ίδιοι που ουσιαστικά ανάγκασαν τον Ολυμπιακό σε υποβιβασμό.

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ