Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρινάκης: «Νταμπλ και όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη»

Το σύνθημα ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την επίσκεψη του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στην ομιλία του, στάθηκε στην ασφάλεια που παρέχει η Ελλάδα, τόσο στους ίδιους τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας, όσο και στις οικογένειες τους, αναφορικά με τον κίνδυνο του κορονοϊού. Παράλληλα τους ζήτησε να παραμείνουν ενωμένοι κατά της πανδημίας, αλλά και για να φτάσει η ομάδα στην επίτευξη των στόχων της, τονίζοντας πως γι αυτό ακριβώς τον λόγο η διοίκηση ανανέωσε και το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαρινάκης αναφέρθηκε και στην δική του περιπέτεια με τον κορονοϊό, ενώ στην συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα οφείλει να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ, χωρίς όμως να επαναπαυθούν στην μεγάλη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει, ενόψει της έναρξης των Playoffs, ενώ παράλληλα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και στην Ευρώπη.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us