Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: «Ανανέωσα γιατί το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδεσε το μέλλον του με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια, με τον 49χρονο προπονητή, με συνέντευξη του στην “A Bola”, να αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Αναλυτικά:

“Ανανέωσα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ολα άρχισαν το 2018 κι η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο κάναμε ολοκληρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Κάναμε τη μετάβαση στη νέα εποχή, όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται και με εκτιμούν. Είναι όλα τέλεια, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω”.

Για το αν συμφώνησε εύκολα με τον Ολυμπιακό: “Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν τελειώσει από τον Απρίλιο κι απλά απέμενε να ξεκαθαρίσουμε μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου”.

Για τις προπονήσεις κι αν γίνονται με χρήση μάσκας: “Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή. Είναι προφανές και δεδομένο”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ