Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρτίνς: “Θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση. Δεν είναι το ίδιο χωρίς κόσμο”

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με την Μαρσέϊγ και το γεγονός ότι τελικά το γήπεδο θα είναι άδειο:

«Πραγματικά το γήπεδό μας θα είναι άδειο και δυστυχώς δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Χωρίς κόσμο το πάθος και ο ενθουσιασμός δεν θα είναι ο ίδιος. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει ένας μεγάλος αντίπαλος και οι επόμενοι τρεις θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία: «Υπάρχει διαφορά καθώς η Μαρσέιγ έχει κάνει προετοιμασία. Έχουν περάσει αρκετά παιχνίδια και πλέον είμαστε έτοιμοι. Αύριο θα δείτε ένα ωραίο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη τους ομίλους και θα μας βοηθήσει στον στόχο μας που είναι να προκριθούμε».

Για το ότι είχε αντιμετωπίσει παλιότερα την Μαρσέιγ την ξέρει αλλά και πως προπονητής της είναι Πορτογάλος: 

«Είναι αλήθεια πως έχω παίξει με την Μαρσέιγ. Είναι διαφορέτικες ομάδες με διαφορετικούς προπονητές, υπάρχουν παίκτες που έπαιζαν τότε αλλά ξέρουμε πως είναι διαφορετική ομάδα και την έχουμε δει, την έχουμε αναλύσει».

Για το ότι υπάρχουν τρεις πορτογάλοι προπονητές στον όμιλο: «Πρόκειται για πολύ καλούς προπονητές και οι δύο έχουν κάνει πολλά πράγματα. Οι Πορτογάλοι έπρεπε να βρουν διάφορα πράγματα για να γίνουν ανταγωνιστικοί με τα όσα γίνονται στην Πορτογαλία και αυτό τους βοήθησε να γίνουν τόσο καλοί».

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έχει καταλάβει πως θέλουμε να παίζουμε και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει».

Για τους Βινάγκρε και Πέπε: «Μετά το τέλος της προπόνησης θα δω αν είναι έτοιμοι. Ο Πέπε κάνει προπονήσεις και έχει περισσότερες πιθανότητες, ενώ για τον Βινάγκρε έχουμε αμφιβολίες που θα λύσουμε μετά το τέλος της προπόνησης για το αν μπορεί να βοηθήσει».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ