Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπα: “Είμαι περήφανος και θέλω να βοηθήσω”

Από την πλευρά των παικτών για το παιχνίδι με την Μαρσέϊγ μίλησε ο Οσεϊνού Μπα:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά και χαρούμενος, είναι πολύ σημαντικό για εμένα, είμαι περήφανος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Για την καριέρα του: «Έχω ξεκινήσει από την Αζαξιό. Βρέθηκα στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός μου είπε πως επειδή ήμουν νέος θα έπρεπε να περιμένω και να κάνω προπονήσεις, πλέον παίζω βασικός και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα»

Την αντίδρασή του όταν κληρώθηκε η ομάδα με την Μαρσέιγ: «Η Μαρσέιγ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, τους σεβόμαστε και είναι πολύ σημαντικό για εμένα που θα παίξω απέναντι σε μια τέτοια ομάδα»

Για το αν νιώθει άγχος: «Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι καλές και μεγάλες ομάδες δεν έχει σημασία αν είναι γαλλικές ή όχι. Εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Για το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος: «Ο Ολυμπιακός έχει σα δύναμή του τον κόσμο. Πάντα όταν τους έχουμε στο πλευρό μας, γινόμαστε καλύτεροι. Δεν μας αρέσει που δεν θα παίξουμε με κόσμο δεν είναι σε καμία σχέση το ίδιο»

Για τον στόχο του: «Οι στόχοι είναι ίδιοι με πέρσι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να κερδίσουμε τρόπαια και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ