Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Με… σκούπα στον τελικό

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague, εξασφάλισε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς και με το… δια περιπάτου 3-0… σκούπισαν την αντίπαλο τους και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς.  

Το πρώτο σετ, ήταν ισορροπημένο μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ όπου πήγε ο Ολυμπιακός μπροστά στο σκορ με 14-16. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες με ένα σερί διεύρυναν το προβάδισμα τους  στο +4 φτάνοντας στο 15-20 μετά από διπλό μπλοκ των Μπέμε, Οϊβάνεν. Με επίθεση του Οϊβάνεν διαμορφώθηκε το 17-23 και με άσσο του Μπέμε το 17-24 για το πρώτο σετ μπολ υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος έφτασε στο 25-18 με τον Πετρέα και προηγήθηκε με 1-0!

Εύκολα στο 2-0!

Ο Θρύλος ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο σετ και απέκτησε από νωρίς το προβάδισμα και τον έλεγχο πηγαίνοντας με +5  (3-8) μπροστά στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.  Με πέρασμα του Πετρέα προήλθε το 11-16 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και με άσσο του ίδιο το 14-20. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τη διαφορά και το προβάδισμα πήγαν στο 23-19 με τον Ράουβερντινκ και πήραν και το δεύτερο σετ με 25-21 μετά από πρώτο χρόνο του Πετρέα.

Σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς!

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο τρίτο σετ, με τους Πειραιώτες να έχουν σταθερά το προβάδισμα και να πηγαίνουν με 12-16 μπροστά στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ.  Με διπλό μπλοκ των Μπέμε-Ρουμελιωτάκη διαμορφώθηκε το 19-13 και με άσσο του Ανδρεάδη το 20-14 υπέρ του Θρύλου ο οποίος έφτασε εύκολα στο 25-18 και σφράγισε το εισιτήριο για τους τελικούς!

 

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ