Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μώραλης: «Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για τον Πειραιά»

Στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, έξω από το Στάδιο Καραϊσκάκη, βρέθηκε ο Γιάννης Μώραλης, με τον Δήμαρχο Πειραιά να τιμά την μνήμη των 21 αδικοχαμένων φίλων της ομάδας του Πειραιά.

Ο κος Μώραλης κατέθεσε στέφανο, με την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων που ορίζει ο ΕΟΔΥ, ενώ με δηλώσεις του έκανε λόγο για ημέρα μνήμης.

Αναλυτικά:

«Σαράντα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που 21 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και νέα παιδιά, χάθηκαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7 του Σταδίου Καραϊσκάκη. Σαράντα χρόνια μετά και τα πρόσωπα όλων τους παραμένουν ολοζώντανα στην ψυχή και την καρδιά μας. Φέτος τιμούμε τη μνήμη τους, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, όμως τα παιδιά αυτά είναι πάντα μαζί μας, σε κάθε αγώνα, σε κάθε χαρά και σε κάθε λύπη της ομάδας μας. Η 8η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα μνήμης για την πόλη του Πειραιά, αλλά και για όλη τη χώρα. Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, ξέρει να θυμάται, ξέρει να τιμά και θα το πράττει και τα επόμενα χρόνια. Έχουμε χρέος, όλος ο αθλητικός κόσμος, να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά να συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανένα γήπεδο, σε καμία ομάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ