Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Νέα αναβολή σε δίκη του Γιαννακόπουλου λόγω εγκυμοσύνης! (pics)

Το αγαπημένο… σπορ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει γίνει οι αναβολές σε δίκες που είναι κατηγορούμενος. Ετσι μετά από την 8η αναβολή που πήρε η υπόθεση με τον Βασίλη Σπανούλη και τα όσα είχαν γίνει στο ΟΑΚΑ, άλλη μία αναβολή κατάφερε να πάρει η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκού για υπόθεση του 2014.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στις 29 Μαίου του 2014, ο Γιαννακόπουλος προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο των Αγγελόπουλων στο ΟΑΚΑ, με την ασφάλεια του Γιαννακόπουλου να επιχειρούν να εγκλωβίσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην φυσούνα του γηπέδου, στρεφόμενοι εναντίον του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι ίδιοι είχαν επιτεθεί στον διαιτητή Χρυσόστομο Σχινά.

Σήμερα είχε οριστεί η δικάσιμος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Τόμι Σχινά που έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση να βρίσκονται στην Ευελπίδων, όχι όμως και ο κατηγορούμενος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η υπόθεση πήρε αναβολή για έκτη φορά γιατί ο έτερος κατηγορούμενος Ιωάννης Λελεδάκης (άνθρωπος της προσωπικής ασφάλεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) άλλαξε δικηγόρο και η νεοεμφανιζόμενη στην υπόθεση νομικός, ζήτησε αναβολή λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου 2020.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ