Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Κούγιας απαντάει στην Espresso για το δημοσίευμα για την “μέθοδο αύξησης ύψους”!

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε με ανακοίνωσή του σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso: 

«Σήμερα σιχάματα, όλοι μαζί μου δείχνετε πόσο πολύ με υπολογίζετε και πόσο με φοβάστε, για αυτά που κάνω, υπέρ των εντολέων μου, στα δικαστήρια και για αυτά που κάνω εις βάρος του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το εκβιαστικό σιχαμερό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του ιδιοκτήτη της Γιάννη Φιλιππάκη αδελφικού φίλου των Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζεύγους Καμμένου σχετικά με το ύψος μου και τις νέες επιχειρήσεις που έχω ξεκινήσει, θα τους υπενθυμίσω ότι ήδη στο Τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής είναι σε εξέλιξη η έρευνα μετά τις μηνύσεις, του ιδιοκτήτου των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη μεγαλομετόχου της εταιρείας διανομής ARGOS, του Νίκου Πετράτου προέδρου της ARGOS, τους οποίους εκπροσωπώ νομικά, για την διάπραξη εις βάρος τους από τον Γιάννη Φιλιππάκη του αδικήματος της κακουργηματικής εκβιάσεως, εξαιτίας τέτοιου είδους δημοσιευμάτων και σε αυτές τις μηνύσεις την Δευτέρα θα προστεθεί και η δική μου.

Όσο για το ύψος μου και όλα τα μεγέθη του σώματος μου, ο κ. Φιλιππάκης μπορεί να πληροφορηθεί λεπτομέρειες από την σύζυγο του πρώην μεγάλη τραγουδίστρια Ρούλα Σταύρου, με την οποία είχαμε μια πολύ φιλική και εγκάρδια σχέση όταν τραγουδούσε στο ROMEO και εγώ ήμουν δικηγόρος του ιδιοκτήτη της επιχειρήσεως, μεγαλοεπιχειρηματία νυκτερινών κέντρων, συλλέκτη έργων τέχνης παντός είδους Τάκη Γιγουρτάκη.

Σε όλα τα σιχάματα που είναι συγκοινωνούντα δοχεία και τις τελευταίες ημέρες ο ένας προσπαθεί να στηρίξει τον άλλον στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας των ενεργειών διεθνούς εμβελείας επιχειρηματιών των οποίων είμαι δικηγόρος, θα τους στείλω ένα μήνυμα:

Ό,τι και να κάνουν στο τέλος θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

Εγώ, χρησιμοποιώντας μόνο την δικαιοσύνη και την επιστήμη μου και όχι μπράβους και σιχαμερά δημοσιεύματα, θα τους νικήσω, όπως τους έχω νικήσει πάντοτε μέχρι σήμερα ό,τι και να έκαναν, γι’ αυτό είμαι κυρίαρχος και στο λειτούργημα μου, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένος πατέρας, γι’ αυτό και δεν άλλαξα ποτέ το επίπεδο της ζωής μου και κάνω πάντα αυτά που μου αρέσουν.

Μία μέρα από την ζωή μου είναι η ζωή όλων τους μαζί.

Τα υπόλοιπα την Τρίτη ή την Τετάρτη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με διευθύνσεις και ονόματα και να δω που θα κρυφτείτε μετά».

Το δημοσιεύματα της εφημερίδας Espresso αναφέρει τα εξής: 

“Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας τολμά και επιχειρηματικά ακόμη και σε μια περίοδο που κυριαρχεί η οικονομική αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας! Από το πεδίο των δικαστηρίων και των μεγάλων δικών, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου στον οποίο δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, ο διακεκριμένος δικηγόρος αποφάσισε να ξεδιπλώσει και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο ρίχνοντας στην αγορά ένα επαναστατικό προϊόν για την αύξηση του ύψους!

Μάλιστα, σε σχετική πρόσκληση που ήρθε στα χέρια μας, σε μια καλαίσθητη συσκευασία, η εισαγωγική εταιρία Susanna Hidden Incvease και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο Κολωνάκι, τη νέα μέθοδο που φέρνει την επανάσταση στην αύξηση του ύψους, δίνοντας λύση σε όσους συνανθρώπους μας θέλουν να βλέπουν τον κόσμο από ψηλά! Μάλιστα, στην πρόσκληση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι θα ακολουθήσει και επίδειξη με μοντέλα που θα φορούν την ειδική σόλα σιλικόνης που βοηθά στην αύξηση του ύψους!

Η καλαίσθητη συσκευασία που λάβαμε εμπεριέχει, εκτός από την προαναφερθείσα πρόσκληση, και την επαναστατική σόλα που υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Η επιχειρηματική κίνηση του Αλέξη Κούγια, εκτός των άλλων, είναι και μια «απάντηση» σε όσους κακοήθεις έχουν αναφερθεί στο παρελθόν για το ύψος του, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια γι’ αυτό, αλλά επενδύει επιχειρηματικά σε ένα επαναστατικό προϊόν”!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ