Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Ορφανός, Κωστόπουλος: «Δίκαια ο Ολυμπιακός στους τελικούς”

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός και ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Κωστόπουλος μίλησαν για την εμφάνιση της ομάδας τους στον 3ο ημιτελικό και την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν με την 4η θέση στη Volley League 2019-20.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός είπε:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο σετ και σε μία σειρά πλέι οφ όπως αυτή, το πρώτο σετ είναι πολύ καθοριστικό. Δυστυχώς δεν το πήραμε, έγιναν και κάποια λάθη προς το τέλος του και μία φάση που δεν την έπιασε η κάμερα του video check. Χάνοντας έτσι το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μας πίεσε πολύ στο σέρβις και στο τρίτο παρότι μείναμε πίσω, με συνεχόμενους πόντους το διεκδικήσαμε αλλά δεν ήρθε. Η σειρά των αγώνων για τον Φοίνικα ήταν πετυχημένη, καθώς και να ήμασταν πλήρης ο Ολυμπιακός παρέμενε φαβορί, πόσο μάλλον τώρα που μας έλειπαν δύο βασικοί παίκτες. Τα παιδιά που κάλυψαν το κενό τους όμως ήταν καταπληκτικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλη την ομάδα. Ο Φοίνικας είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχει όλα τα στοιχεία για να δουλέψει ένας προπονητής επαγγελματικά και με ανθρώπους εντός και εκτός της ομάδας που την αγαπούν και την στηρίζουν. Είμαι σίγουρος πως θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια».

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Βασίλης Κωστόπουλος τόνισε:

«Στο πρώτο παιχνίδι αιφνιάδιασε τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού και νικήσαμε. Το δεύτερο ματς ήταν διαφορετικό, δεν είχαμε ενέργεια και σήμερα με εξα΄ριεση το δεύτερο σετ παίξαμε καλά. Μας αδικεί λίγο το τελικό αποτέλεσμα για την προσπάθεια που βγάλαμε και το βόλεϊ που παίξαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ