Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ο Ολυμπιακός προσφεύγει εκ νέου στο CAS κατά Παναθηναϊκού και Γιαννακόπουλου

Στο CAS προσέφυγε για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Live Sport”, αναφορικά με την υπόθεση της 9ης Νοεμβρίου 2018 και το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, καταγγέλλοντας τους “πράσινους” και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα του ΟΑΚΑ, ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού”, περίμενες τους διαιτητές Πέρεθ, Πατέρνικο και Ζαμοΐσκι και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα, τους είπε:

«Ξέρουμε ότι στοιχηματίζετε 20.000 ο Πολωνός, 20.000 ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς τα πάντα». Μάλιστα, αρκετά ΜΜΕ υποστήριξαν πως ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό».

Η αρχική προσφυγή του Ολυμπιακού δεν έγινε δεκτή από τον αθλητικό δικαστή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η “ερυθρόλευκη” έφεση. Το CAS επέστρεψε, από την πλευρά του, την απόφαση στον αθλητικό δικαστή, όμως ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα προσφυγή στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης, το οποίο καλείται να πάρει την τελική του απόφαση.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC