Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεμπρόστιασε τον Σαββίδη ο Μαρινάκης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τηλεδιάσκεψη με κεντρικό ζήτημα την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως… λεκέ για το ποδόσφαιρο!

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός. Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, λέγοντας πως ο Σαββίδης είναι απών, με τον Μαρινάκη, όμως, να είναι ασταμάτητος.

«Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη».

Όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε:

«Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κ αν χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα μαζί με τη Λίνα Σουλούκου και τον Δημήτρη Αγραφιώτη ο πρώτος, και τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη ο δεύτερος. Την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, που είναι και πρόεδρος της λίγκας, τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ τον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης. Επίσης παρόντες είναι οι Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Κοξένογλου (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τσικνής (Λαμία), Κούγιας (ΑΕΛ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Λούτσος (Βόλος) και Αντωνίου (ΕΠΟ), ενώ δεν εκπροσωπείται ο Παναιτωλικός.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ