Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο πόλεμος τώρα άρχισε και είναι… εσωτερικός

Χωρίς έκπληξη διαβάζουμε από site τα οποία υποτίθεται ότι έχουν ερυθρόλευκο χρώμα, άρθρα που κάνουν λόγο για διάλυση του Ολυμπιακού, ότι κάποιοι περιμένουν να φύγουν οι Αγγελόπουλοι για να μπουν στην ομάδα, ότι ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στους ερυθρόλευκους, ότι δεν συμφωνούσαν όλοι με το mexritelous και πολλά αναλόγου περιεχομένου.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μας κάνει έκπληξη τίποτα από αυτά, γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επενδύουν στην διάλυση του Ολυμπιακού για το δικό τους προσωπικό συμφέρον, το οποίο βάζουν πάνω από την ομάδα.

Το Rednews δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιες τακτικές και έχει μία σταθερή άποψη, η οποία έχει εκφραστεί μέσα από άρθρα από τις αρχές του 2019.

Το mexritelous ήταν επιτακτική ανάγκη για να αντιδράσει ο μπασκετικός οργανισμός του Ολυμπιακού.

Το mexritelous δεν ήταν πρόφαση αλλά απόφαση ζωής η οποία μακροπρόθεσμα θα αλλάξει τα δεδομένα στο μπάσκετ. Ηδη φαίνονται τα αποτελέσματα με τον Βασιλακόπουλο να διανύει τις τελευταίες του μέρες στην προεδρία της ΕΟΚ, με την Basketleague να έχει απαξιωθεί από όλους και την εμπορικότητα του πρωταθλήματος να έχει πέσει στα πατώματα, χωρίς την παρουσία του Ολυμπιακού.

Το mexritelous ήταν απόφαση των Αγγελόπουλων και δεν μετάνιωσαν γι αυτό. Τώρα για το εάν ο κόσμος ήταν υπέρ της κίνησης, φάνηκε από το τελείωμα της προηγούμενης περιόδου στην Α’1 όταν ζητούσε εν χορό να φύγει η ομάδα από το πρωτάθλημα, με τους προέδρους του Ολυμπιακού να σηκώνουν το γάντι.

Οι άνθρωποι που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης δύο φορές, αλλά και στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Διηπειρωτικού, ξέρουν τον τρόπο για να το κάνουν και πάλι και έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του υγειούς κόσμου της ομάδας του Πειραιά.

Σε αυτό τον πόλεμο ένα θα είναι το αποτέλεσμα, η νίκη του Ολυμπιακού. Μία νίκη σε όλα τα επίπεδα.

Αυτά προς ώρας…

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us