Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ

Θρύλος και μέσα στην Ουγγαρία

Αυτοκράτορας ο Ολυμπιακός και μέσα στην Ουγγαρία, με τους δευτεραθλητές Ευρώπης να επικρατούν και της Σόλνοκ με 8-7, να πετυχαίνουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Champions League, παραμένοντας με το «απόλυτο» νικών, στην κορυφή του ομίλου τους.

Οι Ούγγροι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ράσοβιτς, όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε και με του Σκουμπάκη και Μπουλούμπασιτς προηγήθηκε με 1-2. Ο Σούμποτιτς ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2, όμως ο Μυλωνάκης έγραψε το 2-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.

Ιδανικό το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όταν και ο Γιόκοβιτς, έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το 2-4. Ο Ντράσοβιτς μείωσε σε 3-4, όμως ο Μίτροβιτς έφερε και πάλι τον Θρύλο στο +2 (3-5), Η γηπεδούχος Σόλνοκ αντέδρασε και με τους Ντράσοβιτς και Λάζιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα (5-5), όμως, όπως και στο πρώτο οκτάλεπτο, έτσι και στο δεύτερο, ο Μυλωνάκης ήταν αυτός που είχε την τελευταία κουβέντα,, πετυχαίνοντας το 5-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Το δεύτερο γκολ του Μίτροβιτς στο παιχνίδι επανέφερε, μετά από ώρα, το +2 για τον Ολυμπιακό (5-7),  όμως ο Ντράσοβιτς ήταν… καυτός, φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι σε απόσταση βολής (6-7).  Οι Πειραιώτες, όμως, ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με την νίκη από την Ουγγαρία, με τον Κάκαρη να πετυχαίνει το 6-8, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το οκτάλεπτο

Πλέον, με το +2 ο Ολυμπιακός έπρεπε να… σφίξει την άμυνα του στην τελευταία περίοδο, για να έφτανε στην σπουδαία νίκη, με το πρώτο πεντάλεπτο να περνά χωρίς κάποιο γκολ από τις δύο ομάδες.  Ο Ντόρι, στον παίκτη παραπάνω, μείωσε σε 7-8 με 87’’ για το φινάλε, η τελευταία άμυνα, με παίκτη λιγότερο, βγήκε για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να παίρνουν την πανάξια νίκη με 7-8 μέσα στην έδρα της Σόλνοκ.

Μυλωνάκης και Μίτροβιτς, με δύο γκολ έκαστος, ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, ενώ από πλευράς Σόλνοκ, ο Ντράσοβιτς σημείωσε τρία τέρματα.

Α’ Οκτάλεπτο:

1—0 Ράσοβιτς

1—1 Σκουμπάκης

1—2 Μπουλούμπασιτς

2—2 Σούμποτιτς

2—3 Μυλωνάκης

Β’ Οκτάλεπτο:

2—4 Γιόκοβιτς

3—4 Ντράσοβιτς

3—5 Μίτροβιτς

4—5 Ντράσοβιτς

5—5 Λάζιτς

5—6 Μυλωνάκης

Γ’ Οκτάλεπτο:

5—7 Μίτροβιτς

6—7 Ντράσοβιτς

6—8 Κάκαρης

Δ’ Οκτάλεπτο

7—8 Ντόρι

Τα οκτάλεπτα:  2-3, 3-3, 1-2, 1-0

Σόλνκο: Ράσοβιτς, Σούμποτιτς, Ντράσοβιτς 3, Λάζιτς,  Ντόρι,

Ολυμπιακός:  Σκουμπάκης, Μπουλούμπασιτς, Μυλωνάκης 2, Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς 2, Κάκαρης,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ

Follow Us