Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Ο σεβασμός του Μαρτίνς…

Για τον Ολυμπιακό τι άλλο να πεις; Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει αρκετές φορές. Όποιος και να μπει στην ομάδα, όποια επιλογή και να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, δεν αλλάζει την εικόνα των ερυθρόλευκων.

Το αήττητο σερί του φετινού πρωταθλήματος των 33 αγωνιστικών μέχρι τώρα (συν άλλοι 10 αγώνες από πέρυσι) τα λέει όλα. Αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίνς, σε συνεργασία με την διοίκηση του Ολυμπιακού, είναι να χτίσει έναν κορμό βασικών παικτών, να βρίσκει γρήγορα την ομοιογένεια που επιζητούσε και με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις να διατηρεί ένα σύνολο ανίκητο.

Ο Πορτογάλος σίγουρα δεν τα έκανε όλα τυχαία και έχει την δική του φιλοσοφία. Παρότι η επιτυχία τον έχει φέρει αρκετά ψηλά στην ιεραρχία και το όνομά του συζητιέται πλέον σε όλα τα ευρωπαϊκά φόρουμ, ο ίδιος δεν δείχνει να έχει «καβαλήσει το καλάμι». Κρατάει χαμηλό προφίλ, κάνει την δουλειά του και έχει κερδίσει τους παίκτες.

Η  δήλωση για τον Τοροσίδη και τον Αβραάμ, πως οι δύο παίκτες αποτελούν σημαντικές μονάδες για τον σύλλογο, δείχνει τον σεβασμό του Μαρτίνς σε παίκτες που μπορεί φέτος να μην έχουν προσφέρει αρκετά στο αγωνιστικό σκέλος, όμως η δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Άλλωστε μεγάλο παράγοντα στο ποδόσφαιρο παίζει η ψυχολογία, με τα μεγάλα κλαμπ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα.

Περισσoτερα για RED BLOGS