Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος θέλει και ο Αρης

Την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1 θέλει ο Άρης, όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του το απόγευμα της Πέμπτης (2/4) ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» είπε ότι λόγω των συνθηκών που έχουν προκύψει από τον κορωνοϊό δεν υπάρχουν καλές προϋποθέσεις για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

«Η πανδημία του κορωνοϊού πλήττει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο με τις συνέπειες να είναι οδυνηρές. Είναι ήδη ορατές ακόμη και στα πιο προηγμένα πρωταθλήματα, στα πιο μεγάλα κλαμπ της πλανήτη. Θεωρώ, δε, ότι οι συνέπειες δεν έχουν φανερωθεί ακόμη στην πραγματική τους διάσταση. Θα τις δούμε μπροστά μας το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι ευχάριστες.

Χρειάζεται επανεκτίμηση των καταστάσεων και γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της επόμενης μέρας. Όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Και τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εμπλέκονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με τις προοπτικές που διαγράφονται, η συνέχισή του δεν εξασφαλίζει καλύτερες προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε γρήγορα αντανακλαστικά και να αποφασίσουμε με ρεαλισμό», ανέφερε ο Θ. Καρυπίδης μετά την τηλεδιάσκεψη των ομάδων.

Γενικά, οι Θεσσαλονικείς, από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και τα ματς των πλέι οφ αν γίνουν θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες, θεωρούν ότι είναι άσκοπο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και θα έχουν έτσι και την ευκαιρία να μειώσουν τη χασούρα σε οικονομικό επίπεδο.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ