Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Παυλίδης: «Στον τελικό να είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο

Η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπως υποστήριξε ο Χάρης Παυλίδης, ο οποίος, όμως, ζήτησε σοβαρότητα στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

«Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Κάναμε πολλά μπλοκ, κοντρολάραμε το ρυθμό, δεν δεχθήκαμε γκολ στην κόντρα και από φουνταριστό. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως μόλις κλειδώσαμε τη νίκη, κάναμε επιπόλαια σουτ. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το σκορ. Η ομάδα ήταν σοβαρή στην άμυνα, δεν είχαμε φόβο και κάπου δικαιολογώ τις παίκτριες. Αυτό είναι το μελανό σημείο της ομάδας μου. Θέλω στον τελικό να είμαστε σοβαρή σαν ομάδα και να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε πως είμαστε καλύτερη και θα κερδίσουμε. Αυτό το ξέρουν όλοι. Στον αθλητισμό έχουν γίνει πολλά. Μπορεί να σε τιμωρήσει το ίδιο το άθλημα. Δεν θα αφήσω να συμβεί αυτό στην ομάδα μου. Θέλω να έχουμε ένα σοβαρό πρόσωπο., ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της η Κίρα Κρίστμας πρόσθεσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πήραμε μια καλή διαφορά. Ακολουθήσαμε τις εντολές και φτάσαμε στη νίκη. Εάν κάνουμε το ίδιο στον τελικό και τελειώσουμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε θα κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Τέλος, η Ελευθερία Πλευριτου, η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στον ημιτελικό, τόνισε:

«Τελείωσε ο ημιτελικός, πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είχαμε καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε σταθερή απόδοση από την αρχή μέχρι το τέλος. Τώρα βλέπουμε τον τελικό με μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Θα παίξουμε σοβαρά από την αρχή. Μπορεί να περάσαμε ότι περάσαμε, δυσκολίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις αλλά επανήλθαμε και παίζουμε το ίδιο καλά.»

 

 

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ