Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ποιός παίκτης του Θρύλου θαύμαζε τον Ρομπίνιο και έβγαλε φωτό μαζί του (pic)

Ο Ρομπίνιο ήταν μεγάλος παίκτης, στο παρελθόν, γιατί αυτό που είδαμε στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δεν θύμιζε σε τίποτα τον παλαιό Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Πάντως ένας παίκτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι τον θαύμαζε από μικρός και μάλιστα έβγαλε φωτογραφία μαζί του. Ο λόγος για τον Ποντένσε, ο οποίος πόσταρε την φωτό και έγραψε σχετικά:

«Το 2005, όταν ήμουν παιδί έπαιζα PlayStation όπως όλοι και αυτός ο τύπος έκανε το ταξίδι μου με διαφορετικό τρόπο. Απόλαυσα πολύ να παίζω μαζί του και να τον παρακολουθώ. Να τραγουδώ το όνομά του και να κάνω τις ντρίμπλες του. Και τώρα δείτε πού βρίσκομαι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ήταν το είδωλό μου σαν παίκτης και τώρα σαν άνθρωπος.

Είμαι ευλογημένος για όσα έχω και όσα πέτυχα μέχρι τώρα. Και, ναι, θα παλέψω για περισσότερα και αυτό το παράδειγμα είναι για να κυνηγάς τα όνειρά σου και να κάνεις δυνατό αυτό που πίστευες πως δεν μπορούσε να γίνει. Απλά πάλεψε και πίστεψε, Ο Θεός ξέρει τα πάντα και είσαι σε καλά χέρια».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us