Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που… κολλάει του Σα. Επιστροφή σε Ρομπέρτο!

Και ενώ η περίπτωση του Ζοσέ Σα φαινόταν απλή, αφού ο Ολυμπιακός εάν καταβάλει τα 2,5 εκ. ευρώ στην Πόρτο τότε τον κάνει δικό του, τελικά φαίνεται ότι έχει και άλλα εμπόδια στον δρόμο της, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα είναι αρκετά υψηλές, όπως είχαμε αναφέρει και προ ημερών στο Rednews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σα αξιώνει 800.000 ευρώ τον χρόνο, στο συμβόλαιο που του έχει ζητηθεί να υπογράψει με τον Ολυμπιακό, κάτι που φαντάζει υπερβολικό για τους ερυθρόλευκους.

Σίγουρα ο Σα είναι ικανός τερματοφύλακας, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει τον δικό τους σχεδιασμό αναφορικά με το μπάτζετ της ομάδας και ένα τέτοιο ποσό θα γκολκίπερ θα αποτελεί υπέρβαση.

Με την εξέλιξη της περίπτωσης του Σα να είναι αμφίβολη, ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το “ΦΩΣ” στρέφεται και πάλι στην περίπτωση του Ρομπέρτο.

Ο πρώην κίπερ των ερυθρόλευκων μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ και επιθυμία του είναι να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ από την διοίκηση βλέπουν θετικά το θέμα, εφόσον κολλήσει οριστικά του Σα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us