Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: “Μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που έμεινα στον Ολυμπιακό”

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο podcast «The crossover» του Τζο Αρλάουκας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νικητήριο καλάθι στον τελικό του 2012 στην Κωνσταντινούπολη, για τον τρόπο αντιλαμβάνεται το μπάσκετ, αλλά και για την επιλογή του να μείνει στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια.

Για το καλάθι με την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη: «Το απίστευτο και πίστεψέ με το πιο όμορφο – δεν είναι ότι έβαλα το σουτ ή ότι νικήσαμε. Είναι ότι νιώθεις την ενέργεια και βλέπεις όλο τον κόσμο να κλαίει επειδή του έδωσες τέτοια χαρά. Ξέχασαν τα προβλήματά τους. Έρχονται σε αγκαλιάζουν, σε φιλάνε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τον τρόπο αντίληψης του σχετικά με τις δικαιολογίες: «Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι έφταιγε ο προπονητής, ότι είσαι καλός και αξίζεις να παίζεις. Αν όμως το πεις αυτό, είναι σαν να τα παρατάς. Αν βρεις μία δικαιολογία, δεν θα προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, δεν θα βρεις κίνητρο για να βελτιώσεις ας πούμε το σουτ σου, να αλλάξεις το βάρος σου και να γίνεις καλύτερος. Μόλις φύγει όλη αυτή η αρνητικότητα και αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, τότε μπορείς να βρεις κίνητρο».

Για τον Ολυμπιακό: «Θα παίζω για όσο καιρό παίζω καλά και είμαι σημαντικός για την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου, βρίσκομαι εδώ 20 χρόνια. Πολλοί μου είχαν πει ότι έκανα λάθος όταν έμεινα στον Ολυμπιακό, ότι θα είχα πιο πολλούς τίτλους σε άλλη ομάδα. Ίσως και να έχουν δίκιο. Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτή η πλευρά. Για εμένα όμως, για να νιώθω ολοκληρωμένος ήθελα να μείνω εδώ και να στηρίξω την ομάδα μου».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ