Ακολουθήστε μας

BET

Προγνωστικά Στοιχήματος και Online Στοίχημα με Ασφάλεια

Πλέον βλέπουμε ότι κάθε μέρα όλο και περισσότεροι παίκτες στοιχήματος επιλέγουν το internet για το χόμπι τους έναντι του πρακτορείου του ΟΠΑΠ. Αυτό συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι όχι μόνο δίνει καλύτερες αποδόσεις το internet σε σχέση με τον ΟΠΑΠ, αλλά τα sites είναι διαθέσιμα για ποντάρισμα και live betting οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Με άλλα λόγια, μπορείς να παίξεις όπου θέλεις και όταν θέλεις, χωρίς καν να πρέπει να βγεις από το σπίτι σου.

Παρά τα πολλά πλεονεκτήματα του online στοιχήματος όμως, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που απλά φοβούνται να παίξουν στο διαδίκτυο. Οι φόβοι τους είναι πολλοί και διάφοροι και προκύπτουν κυρίως από παραπληροφόρηση αλλά και λανθασμένα συμπεράσματα. Ας δούμε λοιπόν μερικούς από τους πιο συχνούς φόβους και την απάντηση σε αυτούς.

Μπορεί να μου κλέψουν τα στοιχεία

Εννοείται ότι η ιδιωτικότητα στο internet και η κλοπή στοιχείων δεν είναι αστεία υπόθεση, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές μπορεί να είμαστε και λίγο υπερβολικοί με την προστασία της ταυτότητας μας. Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε, είναι το γεγονός ότι οι έγκυρες ιστοσελίδες στοιχημάτων ανήκουν σε εταιρείες κολοσσούς του χώρου και αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο δεν λυπούνται τα έξοδα, είναι η προστασία των δεδομένων των χρηστών τους, αφού σε περίπτωση χακαρίσματος ή κάτι τέτοιο, θα κληθούν να πληρώσουν δυσβάσταχτες αποζημιώσεις. Με άλλα λόγια, τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή, όσο ασφαλή θα ήταν και στην Amazon ή μία άλλη μεγάλη ιστοσελίδα.

Γιατί μου γίνεται «φακέλωμα»;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που «λακίζουν» από τις ιστοσελίδες στοιχημάτων όταν βλέπουν ότι τους ζητούν να σκανάρουν και να ανεβάσουν κάποια προσωπικά έγγραφα, όπως ταυτότητα και λογαριασμό ΔΕΚΟ. Είναι λοιπόν λογικό κάποιοι να σκέφτονται ότι τους γίνεται κάποιο φακέλωμα. Η αλήθεια είναι ότι τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για να διασταυρωθεί η ταυτότητα σας και κυρίως η ηλικίας σας. Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί όπως βλέπετε και στην είσοδο των πρακτορείων, τα τυχερά παιχνίδια είναι παράνομα για άτομα κάτω των 18 σε όλη την ΕΕ. Με τα έγγραφα που σας ζητάνε οι ιστοσελίδες του είδους λοιπόν εξασφαλίζονται νομικά απέναντι σας.

Μπορεί να είναι παράνομες

Αυτό που πολλοί φοβούνται είναι ότι επειδή ως γνωστόν οι ιστοσελίδες στοιχημάτων στην Ελλάδα πρέπει να έχουν μία ειδική άδεια, μπορεί να πέσουν σε κάποια που δεν έχει αυτή την άδεια και να μην μπορούν να πάρουν τα κέρδη τους ή – ακόμη χειρότερα – να έχουν μπλεξίματα με τον νόμο και την εφορία. Το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο πλέον να πέσει κανείς σε μία τέτοια ιστοσελίδα αφού τα sites που δεν έχουν άδεια μπλοκάρονται αυτόματα από τους παρόχους internet. Επιπλέον, πολλές φορές μπλοκάρονται ακόμη και οι διαφημίσεις τους, οπότε πρέπει κανείς να προσπαθήσει ΠΟΛΥ για να πέσει σε παράνομη ιστοσελίδα στοιχημάτων. Επίσης, οι ιστοσελίδες αναγράφουν ξεκάθαρα αν έχουν τη σχετική άδεια.

Δεν ξέρω καλά αγγλικά και μπορεί να την πατήσω

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς Αγγλικά ή άλλη ξένη γλώσσα για να παίξει στοίχημα online και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί οι νόμιμες ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι πλήρως μεταφρασμένες στα Ελληνικά και μάλιστα προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες τους στη γλώσσα μας, οπότε δεν θα βρεθείτε ποτέ προ απροόπτου. Επίσης, υπάρχουν και οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το στοίχημα αμιγώς ελληνικές με φόρουμ, αναλύσεις και άρθρα από έμπειρους παίκτες στοιχήματος όπου μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος και οδηγίες για το πώς να παίξετε στοίχημα online με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θα με πιάσουν κορόιδο

Όπως είπαμε και πριν, μιλάμε για εταιρείες κολοσσούς οι οποίες και βασίζονται στο καλό τους όνομα και τη φήμη τους γενικότερα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρόκειται μία ιστοσελίδα στοιχημάτων να σας εξαπατήσει, όπως άλλωστε δεν θα σας εξαπατήσει και ο ΟΠΑΠ. Αυτό όμως που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αν ποτέ προκύψει κάποιο λάθος ή πρόβλημα, υπάρχει πάντα η ζωντανή ή μη υποστήριξη πελατών η οποία και θα σας προσφέρει λύση. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει λόγος πανικού και φυσικά κανείς δεν είναι εκεί για να σας εξαπατήσει και να σας φάει τα λεφτά με κάποιο ύπουλο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη λογική και σύνεση.

Το internet προσφέρει πολλές ευκαιρίες για καλό στοίχημα, είναι κρίμα να μην τις αξιοποιείτε λόγω φόβων που πολλές φορές μοιάζουν και παράλογοι!

Περισσoτερα για BET

Follow Us