Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Μιλουτίνοφ: «Λυπάμαι που δεν κατακτήσαμε την EuroLeague με τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος προπονείται στην Αθήνα με πρόγραμμα που του έχει δώσει η ΤΣΣΚΑ, μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα nova.rs για τον Ολυμπιακό, αλλά και επεσήμανε το ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ρωσική ομάδα , χωρίς να κοιτάζει το επόμενο βήμα, δηλαδή το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Σερβίας. Όταν φεύγει ένας παίκτης από την πατρίδα του, πάντα είναι επιφυλακτικός. Όμως από την πρώτη μέρα ήταν πολύ όμορφα όλα, από την πόλη και τους συμπαίκτες μου, μέχρι τους ανθρώπους στο κλαμπ. Το μόνο για το οποίο λυπάμαι είναι που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Όμως ξέρω πως έδωσα σε αυτά τα πέντε χρόνια τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Απλά δεν τα καταφέραμε.

Ήρθα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πιστεύω πως θα συνεχίσει να είναι τέτοια. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη Μόσχα και ξέρω πώς είναι. Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά από την Αθήνα, αλλά αν δεν ήταν και εκείνη μια όμορφη πόλη, δεν θα είχε πάνω από 10 εκατ. κατοίκους. Ανυπομονώ να πάω εκεί.

Χάρηκα όταν με επέλεξαν οι Σπερς, δεν θα πω ψέματα. Όμως τώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΤΣΣΚΑ, όπως ήμουν και στον Ολυμπιακό όσο ήμουν εκεί. Πάντα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και δεν κοίταζα το επόμενο βήμα, το ΝΒΑ ή οπουδήποτε αλλού».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC