Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Προσαγωγή στη ΓΑΔΑ γνωστού επιχειρηματία

Η ιδιωτική διαφορά με μία γυναίκα, προκάλεσε την προσαγωγή του 47χρονου επιχειρηματία Δ.Γ. στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αργά το μεσημέρι, ο 47χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην περιοχή του Ψυχικού μαζί με μία γυναίκα, με την οποία είχαν έντονη συνομιλία σε δημόσιο χώρο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δ.Γ. φέρεται να επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του τη συγκεκριμένη γυναίκα και να χειροδίκησε εναντίον της.

Γείτονες και περαστικοί επικοινώνησαν με το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και ακολούθησαν αναζητήσεις του οχήματος. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και το ακινητοποίησαν. Ακολούθησε η προσαγωγή του επιχειρηματία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, όπως και των τριών συνοδών ασφαλείας του.

Αξιωματικοί της αρμόδιας υπηρεσίας διερευνούν το περιστατικό, και σημειώνουν πως στην περίπτωση που υποβληθεί μήνυση από το φερόμενο θύμα, θα σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία και των συνοδών του.

πηγή: ΣΚΑΙ

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ