Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Λιόλιο: “Νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ”

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν μετά από 10 χρόνια οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος όπου και είχαν συνάντηση με το νέο πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο.

Μαζί με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού ήταν και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο αθλητικός διευθυντής Χρήστος Μπαφές.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε μετά από τη συνάντηση: «Είχαμε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάξαμε απόψεις για όλα τα θέματα. Για το παρελθόν και το μέλλον. Για το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η σχέση του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία και για θέματα Εθνικής και μπάσκετ. Ο κ. Λιόλιος έχει όραμα. Φεύγω πολύ θετικά. Θα ερχόμαστε πιο συχνά».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Να συγχαρούμε τον κ. πρόεδρο. Οι ιδέες του είναι πρωτοποριακές, πρεσβεύει μια νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είχαμε καιρό να έρθουμε εδώ. Υπάρχει νέο κλίμα και νέος αέρας για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Για τη συνεργασία Ομοσπονδίας και ΚΑΕ Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο:
«Οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας –όχι μόνο της μπασκετικής, αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας.

Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπήσουν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.
Παράλληλα, να ξέρουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις εθνικές ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν νούμερο ένα στην Ευρώπη. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο».
Κλείνοντας, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοί στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC