Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται το “πόκερ” για Ρέμπτσιουκ: “Η Πάσος Φερέϊρα έχει συμφωνήσει”

Συνεχίζεται το… θρίλερ για την απόκτηση του Ολεγκ Ρέμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο 22χρονος Μολδαβός δεν θέλει να επιστρέψει στην Πόρτο και ζήτησε να έρθει στον Πειραιά.

Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η Πάσος Φερέϊρα τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό στα 2 εκ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι το άλλο 50% το έχει η Πόρτο, η οποία το χει πάρει “μανιάτικο” και δεν θέλει να στείλει και άλλον παίκτη της στον Πειραιά.

“Ο Ρέμπτσιουκ θα αποχωρήσει από την Πάσος Φερέιρα, με τη συμφωνία να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολεγκ έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Μολδαβό να προτιμάει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Οι Δράκοι διατηρούν το δικαίωμα επαναγοράς του, αλλά ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα”, αναφέρουν σχετικά οι Πορτογάλοι, κρατώντας έτσι το θέμα στην επιφάνεια για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως έχει στην πρώτη θέση της λίστας του για την θέση του αριστερού μπακ τον Ρέμπτσιουκ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ