Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρέκας, σε καραντίνα η Εθνική Ανδρών και Γυναικών

Ο κορωνοϊός… επισκέφθηκε και την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΚΟΕ, ο Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός στον ιό.

Η είδηση αυτή είχε ς αποτέλεσμα να κλείσει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, ενώ τόσο η Εθνική Ανδρών όσο και η Εθνική Γυναικών τέθηκαν σε καραντίνα πέντε ημερών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΚΟΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσής της:

Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του.

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ