Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

Γελάει ο ντουνιάς ολόκληρος με τους…. πρωταθλητές. Από την μέρα που ο «Τίγρης» βγήκε και είπε «Εμείς κρατάμε όποιον θέλουμε», ευθύς άνοιξε η πόρτα της.. μεγάλης φυγής!

Την αρχή έκανε ο Λάζαρος, που έκανε την μεγάλη κίνηση στην καριέρα του και ήρθε στον Θρύλο. Μετά την… έκανε διακριτικά και ο Γιόχανσον….. ακολούθησε ο Αραούχο, που τόσο πολύ ενθουσιάστηκε που στέφθηκε πρωταθλητής με την ΑΕΚ, που επέστρεψε… τρέχοντας στην Segunda και την Λας Πάλμας, ενώ μαζί του πήρε και τον Χιμένεθ.

Ο προπονητής που έφερε πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, είχε την εξωφρενική απαίτηση να σταματήσει να πληρώνεται με… κουμπιά και ζήτησε το κάτι παραπάνω. Ο κιμπάρης, ο ανοιχτοτσέπης, ο… το σκορπάω το χρήμα, «Τιγρης», έβαλε τα γέλια και ο Ισπανός πάει να βρει τον Αραούχο στην Λας Πάλμας.

Ρε τους «κρατάμε όποιον θέλουμε»… 4/4 μετράνε. Στο τέλος δεν θα μείνει ούτε ο φύλακας στους Θρακομακεδόνες για να κλείσει την πόρτα….

Έτσι είναι αυτά… στο.. .τσάμπα και με τους… πλανήτες με το μέρος του, τον ΠΑΟΚ να χάνει το πρώτο στα… μέτρα του, πρωτάθλημα στην ιστορία, τον Ολυμπιακό να αλλάζει 45 προπονητής, έτσι μπορεί να κοροϊδέψεις τον κόσμο για μία χρονιά. Αν θέλεις να το επαναλάβεις, όμως, πρέπει να τα… στάξεις. Και ο «Τίγρης» έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα… καβούρια!

Θα γελάσει κόσμος με την πάρτη τους την νέα σεζόν…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ