Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Το νέο πρόγραμμα της Volley League

Η αποχώρηση του Ηρακλή από την Volley League, άφησε την κατηγορία με οκτώ ομάδες, με την διοργανώτρια αρχή να προχωρά σε νέα κλήρωση για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24-25 Οκτωβρίου, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Κηφισιά, ενώ να σημειωθεί πως φέτος, λόγω των λίγων ομάδων, το σύστημα διεξαγωγής θα είναι το εξής:

Μετά την ολοκλήρωση του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου (14 αγωνιστικές), οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι ομάδες των θέσεων 5-8 θα σχηματίσουν δύο γκρουπ.

Οι ομάδες του 1-4 θα παίξουν μεταξύ τους μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (6 συνολικά αγωνιστικές) και η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Επίσης οι ομάδες από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν στο μίνι πρωτάθλημα τη βαθμολογία τους. Το εναλλακτικό σενάριο των 8 ομάδων είχε αποφασιστεί από το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ στα τέλη Ιουλίου 2020 και απορρίφθηκε αίτημα που έθεσε σήμερα ο Παναθηναϊκός για να μη μεταφέρεται η βαθμολογία.

Η 8η ομάδα της τελικής κατάταξης της Volley League θα αντιμeτωπίσει την 3η ομάδα της Pre League για μία θέση στη Volley League της σεζόν 2021-22.

Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου της Volley League 2020-21, μετά τη νέα κλήρωση που διενεργήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, λόγω της αποχώρησης του Ηρακλή έχει ως εξής:

A’ ΓΥΡΟΣ

1η Aγωνιστική

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
Μίλωνας-ΠΑΟΚ
Φοίνικας Σύρου-Φίλιππος Βέροιας
Κηφισιά-Ολυμπιακός

2η Aγωνιστική

Μίλωνας-Φοίνικας Σύρου
Ολυμπιακός-Φίλιππος Βέροιας
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
Κηφισιά-Παναθηναϊκός

3η Aγωνιστική

Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-Κηφισιά
Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Μίλωνας

4η Aγωνιστική

Φίλιππος Βέροιας-Παναθηναϊκός
ΟΦΗ-Ολυμπιακός
Κηφισιά-Μίλωνας
ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

5η Aγωνιστική

Ολυμπιακός-Μίλωνας
Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-Φίλιππος Βέροιας

6η Aγωνιστική

Μίλων-ΟΦΗ
Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός
Κηφισιά-Φίλιππος Βέροιας
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

7η Aγωνιστική

ΠΑΟΚ-Κηφισιά
Φίλιππος Βέροιας-Μίλωνας
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου

 

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΑΝΤΡΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ