Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τώρα του Μπαλτάκου δεν του αρέσει ούτε η ΕΠΟ. Που πήγε η σιγουριά σου;

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, δήλωνε προχθές ότι είναι σίγουρος πως θα πέσει η ποινή του ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Τώρα τι έγινε; Τα γυρνάει αφού δεν του άρεσαν ούτε οι χειρισμοί των δικαστών της ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Τώρα διαβάζω την απόφαση γιατί είναι αρκετά μεγάλη, το δευτεροβάθμιο όργανο είπε ότι είναι δεσμευτική και φαίνεται ότι και πάλι δεν μπήκε στην ουσία. Δύο πράγματα είναι σίγουρα, ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει στο CAS και ότι η ποινή θα ισχύσει για φέτος. Εκριναν ότι είναι δεσμευτική η απόφαση και δεν άκουσαν την γνώμη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Επικρατείας ότι η απόφαση δεν θα μπορούσε να ήταν δεσμευτική.

Η βαθμολογία έχει ήδη επικυρωθεί όπως στην κανονική διάρκεια και έχει επιβληθεί η ποινή των 7 βαθμών. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα δικάσει το CAS καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την προσφυγή στο CAS, καθώς θα πρέπει να κριθεί στην ουσία. Δεν γίνεται να μείνει ο ΠΑΟΚ με το στίγμα αυτό. Η απόφαση στο τέλος της αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS. Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε στα εγχώρια δικαστήρια».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ