Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τσιλιγγίρη: “Σωστή η απόφαση Μητσοτάκη”

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγγίρη μίλησε στην εκπομπή «C-over story» του Over FM 104.9 με τον Αλέξανδρο Σόμογλου, για την σωστή απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτραπούν οπαδοί στα γήπεδα.

Όλοι έχουν την επιθυμία να εκτονωθούν στο γήπεδο με την αγαπημένη τους ομάδα. Η πρόεδρος του ΣΕΦ εξηγεί…

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προλάβουμε τον κόσμο από τόσες θύρες. Το ξέρουμε ότι ο κόσμος συγκρίνει το γήπεδο με το θέατρο και το σινεμά, όμως καλύτερα είναι να είμαστε συντηρητικοί και να σφίξουμε τα λουριά… Φυσικά καταλαβαίνω τον κόσμο και τις διοργανώσεις ότι θέλουν να αρχισουν τα πρωταθλήματα με κόσμο, αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να εφαρμοστεί το σκληρότερο μέτρο για να ανταπεξέλθουμε».

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης ήταν πολύ σημαντικές για την πάροδο του χρόνου…

«Συμφωνώ απόλυτα με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Βλέπουμε την αύξηση του κρουσμάτων να ανεβαίνει, πρέπει να έχεις το σθένος να πάρεις την σωστή απόφαση που έχει πολιτικό κόστος. Χρειαζόμαστε τέτοιους πρωθυπουργούς που να παίρνουν αποφάσεις σωστές για την κοινωνία και για το μέλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε για να μην χαθεί ολοκληρωτικά αυτό που αγαπάμε όλοι».

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του υπογράμμισε η Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που τηρούν σωστά τα μέτρα, με πειθαρχία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν περιορίζουν τον εαυτό τους. Δική μας είναι η ευθύνη να μην πάμε σε τέτοιους είδους συναθροίσεις, όπως ανοιχτές πλατείες. Δεν είναι λογικό να την πληρώσει μια μερίδα κόσμου».

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, όμως δεν ξέρουμε αν μπορούμε να επιβάλλουμε την τάξη.

«Καταρχήν και με τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχουμε διαβάσει από το πρώτο πρωτόκολλο μέχρι το τελευταίο. Έχουμε κάνει συχνές απολυμάνσεις. Είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε. Όμως, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να επιβάλλω την τάξη. Όλοι είμαστε πιεσμένοι και θέλουμε να διασκεδάσουμε στο γήπεδο. Όμως, πρέπει να σφίξουμε τα δόντια».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ