Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια, με τον φόργουορντ των Πειραιωτών να σχολιάζει την εικόνα της ομάδας του, στην αναμέτρηση της Πέμπτης (19/3).
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούλγαρος άσος:
Για την επίτευξη 3.500 πόντων και την αποψινή του εμφάνιση: “Δεν παίξαμε τόσο καλά. Μιλάμε για εμένα, όμως ως ομάδα δεν είχαμε τόσο καλή εμφάνιση. Ξέραμε πως μετά από μία μεγάλη νίκη όπως αυτή με τη Φενέρμπαχτσε, θα είμαστε κάπως χαλαρωμένοι απόψε, όμως αυτό δεν είναι σωστό. Δεν είναι σωστό για την προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα.
Από αύριο και από το Σάββατο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Κρατάμε τη νίκη από απόψε. Όσο για εμένα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να προσθέτω περισσότερα καλά στο παιχνίδι μου“.
Για τις 25 ασίστ με 9 λάθη παρά τη μέτρια εμφάνιση: “Εκτελούσαμε άσχημα τα σουτ και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και σκληρότερα. Αυτό θέλει και ο κόουτς και είναι και στη φιλοσοφία μας να πασάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα”.
Για το ότι έχει παίξει τις τελευταίες 48 ώρες, 50 λεπτά, σκόραρε 44 πόντους και τη σταθερότητα των επιδόσεών του: “Χρειάζεται πολλή δουλειά και η σταθερότητα είναι αυτό που σε κάνει να γίνεις κάτι μεγάλο τελικά. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζεις όμως. Όσο κερδίζεις όλοι είναι ευχαριστημένοι“.
