
Αντίστροφα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ μετράνε πλέον στον Ολυμπιακό, στον τελευταίο αγώνα πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.
Ο Πέδρο Μαρτίνς από την χθεσινή προπόνηση είδε όλους τους παίκτες να λαμβάνουν μέρος κανονικά, ωστόσο υπάρχει ένα ερωτηματικό που αφορά τον Κώστα Φορτούνη.
Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά όμως μένει να δούμε αν ο λόγος που τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σίτι, έχει πάψει να υφίσταται.
Κατά τα άλλα, θέση στην αρχική ενδεκάδα θα έχει ο Πέπε Ροντρίγκες, όπως και ο Μπρούμα, οι οποίοι πέρασαν σαν αλλαγή στο Μάντσεστερ και άφησαν καλές εντυπώσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Σκέφτεται τα ίδια πρόσωπα και στην ρεβάνς με Αρη ο Μαρτίνς
Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι θα κάνει rotation στον επαναληπτικό της Πέμπτης (20.00, Cosmote)...
-
Η ζωή χωρίς τον Σεμέδο (video)
Ο διευθυντής της εφημερίδας Sportday, Γιώργος Μαζιάς, αναλύει την αμυντική κατάσταση του Ολυμπιακού για...
-
Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Άρη. Εκτος ο Σα
Με 22 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα...
-
Στις 10 Μαρτίου εκδικάζεται η έφεση Μαρινάκη
Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα εκδικαστεί η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της πρωτόδικης...