Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν το συζητά καν με αυτά τα λεφτά

Οι Γάλλοι σηκώνουν ψηλά το θέμα του Κώστα Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του για άλλη μία φορά στο μεγάλο λιμάνι, όμως η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ.

Καταρχήν, το αγωνιστικό στυλ του Μήτρογλου και η πτώση της καριέρας του τα τελευταία χρόνια, δεν καλύπτουν τους ερυθρόλευκους μιάς και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένα ζητούμενα από τους επιθετικούς του, τα οποία δεν μπορεί να καλύψει ο Μήτρογλου. Αλλωστε με τον Ελ Αραμπί βασικό και τον Χασάν (εφόσον αποκτηθεί) σαν δεύτερο επιθετικό, ο Ολυμπιακός είναι καλυμμένος για την φροντ λαϊν και μένει η απόκτηση ενός τρίτου εφεδρικού στράϊκερ.

Αυτόν τον ρόλο βέβαια δεν μπορεί να τον παίξει ο Μήτρογλου, ο οποίος στη Μαρσέϊγ έχει ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 2,5 εκ. ευρώ και έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Ο δανεισμός του Μήτρογλου στην Αϊντχόφεν την σεζόν που ολοκληρώνεται, κόστισε στην ολλανδική ομάδα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με τον διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται σε συνολικά 348 λεπτά, κάτι που ισοδυναμεί με περίπου 3.500 ευρώ ανά λεπτό αγωνιστικής δράσης.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ