Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δούκας: «Ηδονίζεται με τις φωνασκίες ο Ολυμπιακός»

Και ξαφνικά εμφανίστηκε και πάλι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας για να σχολιάσει τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για την διαιτησία, αλλά και το θέμα με το CAS και την ΕΕΑ.

Σχετικά είπε στο Radio Primo:

«Αν ο Ολυμπιακός δίνει γραμμή και τα Μέσα που πρόκεινται στον Ολυμπιακό την ακολουθούν, δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι. Εσείς τι λέτε ότι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ; Να φιμώνει εκείνους που ακολουθούν αυτή τη γραμμή; Ο Ολυμπιακός φωνάζει για το γκολ στα Γιάννενα. Ο ΠΑΟΚ να βγει να κάνει τι; Τις κραυγές του Ολυμπιακού θα πρέπει να τις συνηθίσουμε. Οι άνθρωποι αμφισβητούν την τεχνολογία. Έχουν δώσει γραμμή ότι δεν έχει μπει σωστά η γραμμή….»

Για την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ μετά το CAS:

«Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή καταδικάστηκε χωρίς να δικαστεί. Αυτό είπαμε σε όλους τους τόνους μετά την εισήγηση της ΕΕΑ. Και αυτό είπε και το CAS. Η πολιτική του ΠΑΟΚ-όχι μόνο η επικοινωνιακή- αλλά και η στάση που κράτησε γενικότερα, ήταν ξεκάθαρη και δικαιώθηκε από το CAS. Δεν κοροϊδέψαμε ποτέ και κανέναν. Αυτό που λέγαμε είναι πως δεν υπάρχει απόφαση, αλλά εισήγηση και πως δεν είναι δεσμευτική. Το επιβεβαίωσε το CAS. Ο Ολυμπιακός κορόιδευε τους πάντες. Έλεγε πως καταδικαστήκαμε από τρία δικαστήρια, αφού φρόντισε και βάπτισε δικαστήριο και την ΕΕΑ Ο Ολυμπιακός ηδονίζεται με τις φωνασκίες, οπότε οποίος μετά από όλα αυτά συνεχίζει να τους πιστεύει έχει πρόβλημα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ